QualityTime4Jou

 

Uit de pilot van 22 t/m 25 februari 2013.

“Ik vond het een cadeau! Het was een  afwisselend, sterk programma in een mooie sfeer met professionele, inspirerende begeleiders die uit een rijke bagage putten. Alles valt in elkaar aan het eind van het weekeinde, dat was zeer opmerkelijk!”

“QT4Jou heeft orde in mijn chaos geschapen. De ‘aan-het-overlopen-stress emmertje’ is leeg. Wat maakt dat ik weer energie voel om bepaalde zaken aan te gaan pakken. Het programma heeft een intensieve en zeer gevarieerde inhoud. De schakeling tussen koersonderzoek, Human Dynamics en stilte-oefeningen maakt het dynamisch: er wordt veel losgemaakt. Tegelijkertijd kun je steeds je eigen ‘pad kiezen’ in het programma en dat is erg prettig. Aan het eind van de dagen vallen alle werkvormen en dat wat van daaruit  losgetrokken is allemaal op z’n plaats, dat was een bijzondere ervaring! De combinatie met een geweldige groep mensen maakt dat je in korte tijd thuis bent. Mij heeft dit programma rust gebracht en weer alle energie om door te gaan. Marijke en Truus, dank jullie wel! Voor jullie inzet, bevlogenheid, echtheid en kunde.. ware toppers!”

“Het heeft mij opgeleverd open te staan voor een ‘zoektocht’, de stilte-ervaringen zorgen ervoor dat je gaat ‘voelen’, de rust geeft ruimte om te denken en een plan te maken, het programma geeft een helder kader om verder te gaan na dit weekeinde”

“Zien en gezien worden! Prachtig gedaan, zit sterk in elkaar.. dank jullie wel!

“Het heeft mij met name RUST opgeleverd. Een ander tempo en ritme waardoor je tijd en aandacht vindt voor zaken die anders op de achtergrond blijven..”

Inschrijven!Ervaringen_met_QT4J_files/Aanmeldingsformulier%20QualityTime4Jou.pdf
“Ik heb deze week heerlijk doorgesudderd op de energie van het weekend, helemaal prima!
“Ik kijk nog steeds met veel plezier terug op het weekend, geniet nog na van de rust die het heeft gegeven door los te laten en ruimte te creëren om te kunnen vertrouwen”.
!
“Het is heel fijn om door jullie begeleid te worden en persoonlijk contact te hebben op vragen die je bezighouden. In een hectische tijd als deze met weinig tijd voor echt contact zou je dit iedereen gunnen!”

!